Rólunk

Ismerjen meg minket

Vindornyalakról - egy festöi szépségü környezetben fekvö falucska Zala megyében, a Balaton - felvidéki Nemzeti Park közelében. A környék különleges energiával rendelkezik, 3 km-re innen található a Buddhista Béke Stupa, melyet XIV Dalai Láma megszentelt és amely Európa legnagyobb ilyen jellegü épitménye. A Balatontól 14 km választ el, a legközelebbi  Balaton - parti  város Keszthely. Az ismert hévizi termál fürdö 4 km-re található.

Sadhanaról (kiejtés: szádna) - egy spirituális gyakorlat, amit minden nap korán reggel kell elvégezni. Hatására kitisztul az elme és energiával feltöltödve aktivan tellik el a nap, az indulatokat kordában tudjuk tartani és az ego nem diadalmaskodik felettünk. Igazán nagy ereje a közösségi sadhanának van, együtt gyakorolunk, meditálunk  és mantrázunk és igy egy csodálatos kapcsolat alakul ki a résztvevök között.  Bár mindannyian mások vagyunk, de összetartozunk, egy töböl fakadunk. A vindornyalaki sadhanával  a melegszivü, együttérzö emberek közösségét szeretnénk épiteni.

Rólam - Bölcskei Anna a nevem. Majdnem 40 évig Lengyelországban éltem. Èdesapám magyar volt, igy gyermekkoromat Budapesten és környékén töltöttem. Lengyelországban több évig kabin tolmács voltam, majd nemzetközi cégekben dolgoztam. 2015-ben teljesen váratlan eseménysorozat következtében megvettem ezt a "világ végén" taláható helyet és elhatároztam, hogy egy jóga elvonuló helyet fogok léteesiteni. A jóga több mint 20  éve szerves része az életemnek. Elöször hosszù évekig Iyengar jógát gyakoroltam késöbb a kundalini jógat,a jóga hatalmas erejét  sokszor volt alkalmam megtapasztalni. Számos nagy fordulatot okozott az életemben de ugyanannyiszor nyùjtotta oda "segitö kezeit" hogy talpon maradjak.